سلام خانمی ٢٤ ساله هستم يكساله ازدواج كردم ولی اين مدت موقع رابطه معذرت ميخوام با وجود اينكه به ارگاسم ميرسم و تمام حالات مثل تندتند نفس زدن رو دارم ولی اصلا مايعی از بدنم خارج نميشه تو رو خدا علت و درمان رو بهم بگين زندگيم رو تحت شعاع قرار داده اين موضوع

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
در بانوان هنگام ارگاسم هیچ مایعی خارج نمی شود. شما طبیعی هستید. شایع ترین علائم ارگاسم بانوان انقباض و انبساط دهانه واژن در هنگام ارگاسم هست.
در جهان در کمتر از 30 درصد بانوان در حین رابطه جنسی مایعی بی رنگ از آنان خارج می شود که به هیچ وجه ارتباطی به ارگاسم و یا لذت بیشتر رابطه جنسی نسبت به افرادی که این مایع از آنان خارج می شود وجود ندارد.  بنابراین به دنبال مایعی که از شما دفع بشود نباشید. بیش از 70 درصد بانوان به مانند شما هستند.