درد و ترشح سینه

سلام خواهر من چند روز بود که سینه چپش درد داشت بعد یک مقدار ترشح مثل شیر که فقط وقتی فشار میداد سینش رو اومد و بعد هم درد و ترشح قطع شده

خواهرم ۳۷ سالشه باردار نیست قرص آرامبخش مصرف میکنه و یکجور پودر آنتی بیوتیک هم از داروخانه گرفته برای عفونت زنانه بنظرتون باید بره دکتر یا لازم نیست ؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید از نظر هورمونی بررسی شوند و آزمایش پرولاکتین انجام دهند.معاینه پستانها توسط پزشک و انجام سونو از سینها با توجه به سنشان توصیه میشود.روز خوش