رابطه جنسی زیاد همسر

سلام. وقت بخیر از اینکه میخوام این چیزها رو بیان کنم و اینکه نمیدونم حسم بهم درست میگه یا نه شک دارم .

دوساله که ازدواج کردم شوهرم خیلی شهوتش زیاده. هر شب رابطه میخواد و من نمیتونم . الان تازه فهمیدم باردارم و مدام ازم میپرسه از دکترت بپرس ببین باید رابطه داشته باشیم یا نه؟ قبلا باردار بودم ۲ ماهم بود که سقط شد و چون نمیتونستیم رابطه داشته باشیم از عقب رابطه جنسی برقرار میکرد . حس میکنم اگه پذیرای رابطه جنسیش نباشم دوستم نداره الان هم خیلی حساس تر شدم خیلی میگه اگه دوستت نداشتم نمیخواستم باهات رابطه برقرار کنم اونقدری بوده که الان از رابطه جنسی حالم بهم میخوره

پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

1- در خصوص برقراری رابطه جنسی در بارداری هیچ مشکلی وجود نداشته و بانوان باردار می توانند در زمان بارداری تا اواخر ماه نهم رابطه جنسی داشته باشند مگر آنکه به دلایل پزشکی مانند استراحت مطلق یا دوخت دهانه رحم پزشک شما را از برقراری رابطه منع کند

2- معمولا افرادی که تعداد دفعات رابطه جنسی شان بالاست، کیفیت خوبی را در رابطه جنسی شان تجربه نمی کنند. بنابراین با افزایش تعداد دفعات آن می خواهند که لذت بیشتر ببرند. با ایشان صحبت کنید که به جای تمرکز بر تعداد دفعات، بر کیفیت رابطه جنسی تمرکز کنید.

3- بعضی از افراد از اشتهای جنسی بالاتری برخوردارد بوده و برخی از اشتهای جنسی کمتری. اگر احساس می کنید که شما و همسرتان نیز چنین هستید، با یکدیگر در شرایطی به جز رختخواب و با تنظیم وقت و برنامه و با قصد بهبود روابط جنسی تان صحبت کنید که حد متوسطی را برای این رابطه در نظر بگیرید که هم شما ناچار به تمکین بیش از اندازه نباشید و هم ایشان تحت فشار جنسی قرار نگیرند.