خواب نوزاد

سلام نوزاد من یک ماهشه حس میکنم نفخ شکم داره چون موقع شیر خوردن از شکمش صدا میاد، میگن عرق نعنا خوبه برای نفخ که باید من مصرف کنم ولی شنیدم عوارض داره اونم کم شدن شیر مادره خواستم بدونم مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟ روزی چند قطره بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
مصرف بیش از حد عرق نعنا باعث کاهش تولید شیر مادر می شود. توصیه می شود خودتان از مصرف غذاهای نفاخ بپرهیزید. بعد از شیردهی نوزاد را سریعا نخوابانید و ابتدا آروغ بگیرید سپس بخوابانید. نحوه شیردهی نیز صحیح باشد که نوزاد همزمان با شیر هوا نبلعد.