سلام من تخمدان پلی کیستیک دارم دکتربهم متفورمین داده روزی 2تا کلومیفن ازروز5 پریود ب مدت 5شب ،4روز بعداز خوردن اخرین قرص تخمدان سمت چپم دردگرفت و بعدازاون ترشحات سفید رنگ داشتم و تواین روزاهم اقدام کردم ممکن این ماه بارداربشم ؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم بله احتمال بارداری وجود داره چون علایم تخمک گذاری شما داشته اید بهتره صبر کنید اگر عقب انداختید تست بیبی چک بدهید روزی یک عدد هم قرص اسید فولیک مصرف نمایید