قهر با خانواده و خرید سیسمونی

سلام خانم دکتر من با خانواده خودم چند ماهی هست قهرم و دلایل مهمی دارم اما حالا که میخوایم بچه بیاریم اولین بچم هستش و رسم که سیسمونی خانواده دختر میدن حالا که ما قهریم همسرم میگه من خودم میخرم همش رو من از این میترسم که بعدا بهم تیکه بندازه یا حرفهایی بزنه که اذیت بشم به نظر شما چیکار کنم دلم نمیخواد دلخوری باشه بینمون و اینم بگم که همسرم رفتار بدی که داره حرفاش رو با شوخی میزنه و برای اینکه ناراحت نشم میگه شوخی میکنم چندین بار هم باهم صحبت کردیم و گفته شما برداشت اشتباه میکنی و من شوخی میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

شرایط سختی دارید باردار هستید و در این شرایط خانواده تون در کنارتون نیستند و از حمایتشون محروم هستید.

خوب در عوض به نظر میاد با همسرتون رابطه خوبی دارید به هر حال بایستی تصمیم بگیرید و انتخاب کنید که همچنان با خانواده قهر باشید و تبعات تصمیمتون رو هم بپذیرید و یا این که با آنها آشتی کنید به هر حال هر اتفاقی در آینده بیفتد و شما به علت تهیه نکردن سیسمونی سرزنش شوید باز هم شما در این زمان آگاهانه این انتخاب رو انجام دادید و گریزی از آن ندارید ...اگر می توانید از طریق یک واسطه مطمئن تلاش کنید با خانواده مصالحه کنید و ایشون از طرف خودش پادرمیونی کنند. برای آشتی و تلاش کنند شما رو آشتی بدهند در مورد احساسی که داریدبا همسرتون درفضایی دوستانه حرف بزنید و در رابطه با همین ترس سرزنش شدن با ایشون صحبت کنید و صحبت کردن در مورد احساساتتون کمک می کنه این احساسات تخلیه بشن و نیازهاتون رفع بشن و به خواسته هاتون برسید

با آرزوی آرامش برای شما