علائم ارگاسم بدون ترشح

من هنگام رابطه به ارگاسم ميرسم تمام حالات مثل نفس نفس زدن و بقيه حالات رو دارم ولی هيچ ترشحی ندارم حتی يه قطره علت چيه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
بسیار طبیعی هست. بانوان در زمانی که به ارگاسم می رسند هیچ مایعی از خودشان دفع نمی کنند. نفس زدن و انقباض های بدنی و انبساط و انقباض عضلات دهانه واژن از علائم ارگاسم بانوان هست.
فقط در کمتر از 30 درصد بانوان گزارش شده که در حین رابطه جنسی مایعی از آنها خارج می شود که آنهم ارتباطی به ارگاسم و یا شدت لذت جنسی ندارد