استرس شدید در جمع

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 58 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ،خسته نباشید ،من یک مادر سی ساله هستم که شدیدا استرس دارم این استرس برای من تبعات خیلی بدی داره دیگه خسته شدم و نمیتونم تحملش کنم دنبال یه راهیم یه قرصی که از شر این موضوع خلاص بشم ،من مدتهاست که از اینکه وارد جمعی بشم وحشت فراوان دارم قبل از اینکه جایی برم یک ساعت شاید بیشتر دستشویی هستم ،و هی میرم و اگر خدای نکرده یه مورد پیش بیاد که فوری حاضر شم برم اونجا اصلا حالم خراب میشه ،(این برمیگرده به دوران کودکیم (۸سالگیم) که روزی مهمون بودیم و باعرض معذرت من نتونستم باد روده ام رو نگه دارم و.. از اون زمان به بعد من دچار این استرس شدم همش احساس میکنم قراره اون اتفاق تکرار بشه) واقعا هم وضع رودم بهم میریزه و مشکل دار میشم به دلیل بیماری آی بی اس هم بدترم ،دیگه کلافه شدم ،لطفا اگر زحمتی نیست کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.شما دچار اختلال اضطراب اجتماعی هستید که هم درمان دارویی دارد و هم رواندرمانی شناختی رفتاری.
درمان انتخابی البته رواندرمانی است.من توصیه میکنم به یک متخصص مراجعه فرمایید.

تجربه شما

سلام خیلی ممنون از پاسخگوییتون ،اما اصلا شرایط رفتن ندارم به خاطر وضعیت مالی الان چند ساله نتونستم برم.