خوردن بلال آب پز در دیابت بارداری

سلام

من دیابت بارداری دارم خواستم سوال کنم به عنوان میان وعده میتونم بلال آبپز بخورم یا قندش زیاده؟ و اگه میتونم باید میوه اون روز رو کم کنم؟  ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام
یک بلال متوسط=1 واحدکربوهیدرات است.
میوه ها هم گروهی از زیر مجموعه کربوهیدرات ها هستند که بهتر است بلال رو با هم گروه خودش جایگزین کنید.
کربوهیدرات شامل :
نان و غلات
میوه ها
لبنیات
که بلال در گروه نان و غلات قرار میگیرد.
شما در هر میان وعده میتونید 2 واحد کربوهیدرات مصرف کنید که بهتر است در کنار میان وعدتون از گروه فیبرها (سبزیجات خام) هم استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر(دانستن واحدهای کربوهیدرات) بهتر است از پزشکتون یا کارشناس تغذیه و یا از کلاس های آموزشی برای کنترل دیابت کمک بگیرید.