راهکار برای افزایش وزن

سلام وقت بخیر. نماز روزه هاتون قبول. من وزنم ۵۳. قدم ۱۷۰. با توجه به قدم وزنم کمه.

چیکار کنم که چاق بشم؟ من ۴ سال پیش یه عمل کلیه انجام دادم که بعد از اون هر کاری میکنم چاق نمیشم. وگرنه قبل از عمل وزنم ۶۴ کیلو بود. آیا خوردن سالاد آبغوره (سالاد شیرازی) با همه غذا ها لاغر کننده است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه

با سلام

برای افزايش وزن در ابتدا يک چكاپ كامل خون در نظر گرفته ميشود تا علت عدم وزن گيری مشخص شود و دريافت رژيم افزايش وزن و مكمل تاثير گذار است، به پيج اينستاگرام بنده مراجعه كنيد