با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم استفاده از قرص روکین یا ال دی باعث بزرگ شدن سینه میشه واقعا تاثیر داره چون سینه های من کوچیکه و اینکه درسته که میگن استفاده از این قرص ها باعث ناباروری میشه چون من متاهلم و هنوز بچه ندارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
صحت ندارد.اگر قصد افزایش سایز سینه ها را دارید یا از محصولات موجود در بازار تحت نظر پزشکتان استفاده کنید و یا از حرکات ورزشی مناسب در این زمینه کمک بگیرید.روز خوش

تجربه شما

هیچ راهی برای بزرگ شدن نیست    اگه پیدا کردی به منم بگو