سلام.خواهش میکنم هرچی زودتر جوابم بدین.هفته چهارم بارداری هستم دوبار لکه دیدم قرمز نیستن رقیق و تیره رنگ.سوزش ادرار هم دارم خیلی خیلی کمر درد دارم کمر درد های پری...دیروز رفتم دکتر شیاف و آمپول پروژسترون داده.خیلی میترسم دلم میخاد همش برم دکتر.یعنی قراره سقط کنم??بارداری اولم هست
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیرم حتما داروها رو استفاده کنین ؛ استراحت و عدم نزدیکی و در اولین فرصت آزمایش ادرار بدین .