سلام ببخشید میخواستم بدونم کرم اون سیکالفت رو میشه به عنوان لایه بردار به کل پوست زد که پوست رو ترمیم کنه کلا و اینکه اگر فقط برای جای جوش استفاده میکنه و جای زخم چند دقیقه باید روی زخم بمونه ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. حداقل 10 ساعت در شبانه روز باید استفاده کنید. این کرم مورد اثر بعنوان ترمیم کننده زخم می باشد.خیر.برای کل صورت نمیتوان استفاده کرد.