سلام خسته نباشید ببخشید من الان با همسرم رابطه داشتم ایشون انگشتشونو داخل واژن من کردن انگشتاشونم ناخن داشت ناخنش تیز بود بعدش دیدم از واژنم داره خون میاد مقدارشم کم نیست الان باید چیکار کنم آیا آسیب دیده واژن من ?هیچ دردی حس نمیکنم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است علت خون ریزی شما پریود شدن شما باشد اگر زمان پریود شما نیست ویا خون ریزی همچنان ادامه دارد بهتر است برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.