فحاشی و بددهنی همسر

همسرم بسيار عصبی، پرخاشگر و بددهن و بی منطق هست و بابت هر موضوع كوچكی در خانه فحاشی ميكنه به همين خاطر هيچ گاه نميتوانيم با هم گفتگو كنيم و در بيرون از محيط خونه هم با هيچ كسی سازگاری نداره فقط در يه مقطعی يه كم بهتر ميشه و گاهی بدتر ، دو فرزند ١٢ ساله دارم كه بخاطر رفتارهای همسرم آنها هم عصبی شدند زندگی برايم غير قابل تحمل شده آيا راهی برای جلوگيری از رفتار هايی بد ايشان هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٤٣ جنسیت زن شغل بازنشسته وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

در بیشتر مواد این چنینی با مراجعه به روانشناس میتونید شرایط رو بهتر کنید در بعضی از موارد حادتر هم مشاوران تشخیص میدن که فرد احتیاج به دارو درمانی داره که با تجویز دارو و البته پیگیری جلسات مشاوره تا حدود زیادی این مساله برطرف خواهد شد

پیشنهاد من به شما این هست که به خاطر تاثیر نامناسبی که در آینده فرزندانتون داره و همچنین روحیه خودتان حتما سریعا پیگیری کنید