سلام خسته نباشید. من پسرم مدام یه سوال رو تکرار میکنه. مثلا داره بازی میکنه با دوستش یهو دوستش یه چیزی میگه بازیش رو رها میکنه میاد به من میگه مامان این چیزو برای من میخری آره؟ میگم آره میخرم. باز میگه آره؟ میگم باشه بعد دوباره میگه آره... خلاصه چند بار میپرسه

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
ذکر نفرمودید که پسرتون چندسالشه؟
تکرار شاید مربوط به اضطراب و وسواس باشه که نوع درمانش متفاوت خواهد بود.
شاید هم حافظه ی کوتاه مدتش ضعیف است.که باز نوع درمانش متفاوت خواهد بود.
اگر احساس میفرمایید که نوعی وسواس است راههای کاهش اضطراب را در پیش بگیرید و اگر احساس میکنید کارکرد ضعیف حافظه است مهارتهای مربوط به افزایش حافظه را با او تمرین بفرمایید و اگر هم
سوال پرسیدن بهانه ای برای بیشتر بودن در کنار مامان است، حتما" حتما" در هر روز ساعتهای مشخصی را به بازی کردن با پسرتان اختصاص دهید.