حرکات جنین

سلام من بیست و دو هفته و پنج روزم .خداروشکر تکونای نی نی  رو حس میکنم اما از دیشب خیلی کم شده .فقط دو ماه آخر  باید رو حرکات جنین حساسیت نشون داد یا نه الانم مهمه؟ بعد راسته که یکساعت یکبار باید تکون بخوره؟جفت هم قدامیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز از هفته ۲۲ بارداری حرکات جنین مهم می شود و مادر باردار باید بعد از صرف غذا و یا مصرف مواد غذایی  شیرین حداقل ۴ حرکت جنین خود را احساس کند واین طور نیست که فقط ۲ ماهه آخر بارداری حرکات جنین مهم باشد با توجه به سن بارداری شما این مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد با افزایش هفته بارداری و رشد جنین حرکات آن را بیشتر و واضح تر احساس می کنید موفق باشید.