من ماه پیش قرص  اورژانسی مصرف کردم بعد تا موقع پریودی سینه هام درد گرفت تا بعد پریودی و الان که دو هفته گذشته هنوز درد داره  پریودیم زمانش نسبت به قبل کمتر بود پنج شش روز طول کشید الانم امروز ترشح قهوه ای دیدم اما از وقت پریودیم  نزدیکی هم نداشتیم چون یکم احساس سوزش هم داشتم کپسول پروواژ مصرف کردم تا دیشب شش تا استفاده کردم که  امروز لک بینی داشتم میخواستم ببینم برا تخمک گذاریه یا پریودیم داره زودتر شروع میشه ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از مصرف قرص اورژانسی باید خونریزی مختصری را تجربه کنید و اگر کیفیت پریودتان متفاوت بوده است باید از نظربارداری چک شوید.خودسرانه دارو مصرف نکنید و باید توسط پزشک سینه هایتان بررسی شود. روز خوش