سلام

میشه در مورد خار لگن تو ضیحات بدید؟ چون سر زایمان اولم دکتر گفت خار لگن مانع میشه بچه عبور کنه و سزارین شدم .میدونم که جزیی از لگن میانی محسوب میشه. توضیحات بیشتر میخواستم که ایسکیال چیه و کجا و در چه کتابهایی اطلاعات کافی میتونم بدست بیارم؟ اگه توضیح بدید یا معرفی کنید ممنون میشم؛  میخوام تحقیق کنم ببینم میشه طبیعی زایید؟ چون احتمالا بچه دومم هم کمی درشت باشه؛ چون اولی با اینکه اول ۳۹ هفته سزارین شدم وزنش ۳۴۰۰ بود .

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خودتان نمیتوانید معاینه را انجام دهید این کار تخصصی است و به مهارت نیاز دارد .در کتابهای آناتومی میتوانید اطلاعات لازم را پیدا کنید و اگر زایمان اول سزارین شده اید و مشکل تنگی لگن داشتید نمی توانید در بارداری بعدی طبیعی زایمان کنید.روز خوش