شک به اعتیاد همسر

باسلام و تشکر از وقتی که میذارید🙏

من چند ماهه عروسی کردم و چندوقت پیش تو وسایل های شوهرم که با خودش میبره شهرستان برای کار یه تیکه تریاک سوخته لای پلاستیک دیدم که یکدفه شوهرم شوکه شد و اومد خیلی عادی گفت این از اون مشتریمه که پیرمرده و اینو گذاشته توو قندون من و دستپاچه شده بود ولی سعی میکرد خیلی عادی رفتار کنه وم نم فقط گفتم رو سیاهم نکنی یک موقع اینا از خودت باشن و اونم با حالت خنده گفت نه بابا از مشتریمه و یک جوری از قیافش دیدم ترسید ولی به ظاهر عادی رفتار میکرد یعنی چیزی نشده و بعد هم یادم رفت ببینم چیکارش کرد و ازش پرسیدم اون تریاک سوخته رو چیکار کردی و گفت پرتش کردم و معلوم بود دروغ گفت آخه ندیدم جایی پرت بده...اصلا به شوهرم نمیاد اهل این چیزها باشه ولی قلیون زیاد میکشه و بهش میگفتم ترک کن...حالا توروخدا کمکم کنید زندگیم خراب نشه من چجوری مطمئن بشم شوهرم مصرف میکنه یا نه؟ و اینم بگم شوهرم کارش آزاده که میره شهرستانها برای کار و توی تلگرام با یه آقایی که تجربه اعتیاد داشتن چت کردم و اینارو بهش گفتم و اونم گفت من با تجربه ای که دارم معلومه شوهرتون چندساله به طور حرفه ای مصرف کننده هست و اطمینان داشت و حالا نمیدونم حرفهاش رو باور کنم یا نه 😔😔آخه به هرچی شوهرم شک داشتم به اینش شک نداشتم😪

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ وشوهرم ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وشوهرم آزاد میره شهرستان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

با سلام خدمت شما دوست عزیز

برای اطمینان حاصل کردن از مصرف یا عدم مصرف همسرتون رفتارهای همسرتونو خوب زیر نظر بگیرید رفتارهایی از جمله خارش زیاد بدن حالت نئشگی که معمولا فرد خیلی تو حال خودشه و در واقع انگار در این جهان بیرونی زندگی نمیکنه بیخیالی اینها مواردی هستند که با توجه به مواد پیدا شده در وسایل باید زیر نظر بگیرید بعد از اطمینان از اینکه همسرتون اعتیاد پیدا کرده یا مصرف کننده ست خیلی عادی نه با نشون دادن ضعف خودتون یا گریه با قاطعیت و در آرامش کامل بهش بگید که متوجه مصرف مواد شدید بهتره در صورت اطمینان انقدر با قاطعیت و مطمئن صحبت کنید که راه فرار و انکاری وجود نداشته باشه و در اقدام بعدی به همسرتون بگید با توجه به مسئله پیش اومده حاضرید کنارش بمونید وبهش کمک کنید بذارید از علاقه شما مطمئن باشه البته در خصوص بعضی از افراد حس خطر و از دست دادن روند بهبودیشونو سریع تر میکنه که این با توجه به شناخت شما از همسرتون میتونه یه گزینه باشه .