سلام

من با توجه به Lmp هفته پنج بارداریم. تیتر بتا دادم 3738 بود.

سوالم اینه در لوله رحمی طرف چپم انقباضاتی شبیه حرکات دودی و مثل تخمک گذاری حس میکنم و دست میزنم به طرف چپم لوله رحمی و منقبض منبسط شدن و حرکات رو حس میکنم.  نگران حاملگی خارج رحمی هستم خدای نکرده. دردی نداره فقط اون حالت حرکات گاهی هست و نفخ داره و صدا میده همون موقع شکمم.

ولی اینم بگم از زمانی که موعد پریودم بود و نشدم تا به الان دل دردهای پریودی زیر دل و کمر رو میگیره و ول میکنه شدید نیست اما گاهی درد میگیره و میبینم میخواد شدید بشه استراحت میکنم خوب میشه.

فقط نگرانیم این گرفتگی و ول کردن و حرکات لوله رحمی اونم سمت چپم هست.

خواهش میکنم جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما علائم بارداری خارج رحمی یعنی لکه بینی و یا خون ریزی و یا  عدد بتای پایین ودرد در قسمت لوله ها وتخمدان ندارید بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.