اقدام برای بارداری

47 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام یک ساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی داشتم  میخوام اقدام به بارداری کنم میشه راهنماییم کنید لطفا😍😍 وزن الانمم ۴۷  قدم ۱۶۲

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز باید روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی مصرف کنید از نظر دندانپزشکی دندان های خود را چکاپ کامل کنید اگر بیماری خاصی و یا مشکل خاصی دارید باید با پزشک معالج خود مشورت داشته باشید در غیر این صورت می توانید  در تایم تخمک گذاری خود یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.

تجربه شما

من هر ۶ ماه دندون پزشکی میرم تازگیها  لثه ام خونریزی میکنه دکتر گفت احتیاجی به جراحی لثه نداری یه جرم گیری ساده کرد  اما بازم خوب نشد نمیدونم دیگه چیکار کنم هر از گاهی خون میاد از بین دندونهام

@sarigol
کاربرگرامی لطفا سوال خود را در قسمت (از مشاوران کلینیک نی نی سایت بپرسید) مطرح کنید. با تشکر