علاقه به کسی که وضع مالی خوبی ندارد

سلام . من نزديک دوساله كه با يه پسری رابطه دارم خانواده هامون در جريانند . و من خيلی دوست دارم كه باهاش بمونم حتی ازدواج كنيم از نظر اخلاق خيلی خوبه اما وضع مالی خوبی نداره حتی خيلی نميتونه الان برای من خرج كنه و قطعا در آينده هم نميتونه آنقدر راحت خونه بخره يا هزينه زندگی بده من واقعا نميدونم بايد چیكار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

با توجه به رفتار الان ایشون میتونید آینده رو پیش بینی کنید

اگر ایشون تلاش میکنه ،همتش بلنده ،تحصیلات داره و یا تخصص داره و خودش اهل پیشرفت هست و صحبت هایی در مورد آینده بهتر با شما طی این 2 سال داشته مورد خوبی هست

اگر ایشون به طور کلی انگیزه ای برای بالا بردن درآمدش و بهبود وضعیت مالیش نداره و شما هم توانایی حمایت مالی در زندگی مشترکتون رو ندارید قطعا بعد ها به مشکلاتی بر خواهدید خورد ،مسایل مالی یکی از موضوعات اصلی اختلافات زوجین هست