رابطه و احتمال بارداری خارج از رحم

سلام روزتون بخیر.

من حدود 110 روز پیش یه رابطه سطحی داشتم بنظرم خیلی مطمئن بودش بعدشم دوبار پریود شدم ولی قبل از پریود شدنم لکه عفونی داشتم با خون نمیدونستم از واژنه یا ادرار. اون آخرین پریودیم دیگه نبود اون لکه ها داروی عفونت مصرف کردم . ولی یه شب درد شدید سمت راستم شروع شد رفتیم اورژانس آزمایش ادرار که گرفته شد عفونت خیلی خیلی شدیدی داشتم دارو مصرف کردم تو دوره درمان درد نداشتم دو روز که گذشت بعد از تموم شدن داروها بازم دردم شروع شد فقط این بار طرف چپمه با پهلوهام . قراره برم سونو کلی انجام بدن برای تخمدان و رحم و کلیه و مجاری الان استرس گرفتم که ممکنه این درد بخاطر بارداری خارج رحمی باشه یا نه خیلی استرس دارم دوم موعد پریودیم هستش باکره هم هستم. اگه خارج رحمی باشه از این سونو مشخص میشه اصلا ممکنه بارداری باشه چه خارج رحمی چه طبیعی تو رو خدا کمک کنید. بعد از اون رابطه هم رفتم بتا دادم کمتر از یک بود

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری وجود ندارد بنابراین نگران بارداری خارج رحمی نباشید موفق باشید