سلام

من دقیقا نمیدونم بگم کجام درد میکنه. به خاطر همین تا حالا دکتر نرفتم. مشکل من اینه که زمانی که روی زمین میشینم یا روی صندلی اتوبوس بعد از حدود یک ربع معذرت میخوام استخوان نزدیک مقعدم درد میگیره. نمیدونم اسمش چیه؟ خاجی یا دنبالچه یا یه چیز دیگه. همش دوست دارم یه وری بشینم. حدود دو سالی هست این موضوع اذیتم میکنه. وقتی هم از روی زمین بخوام بلند بشم پایین کمرم خیلی درد میگیره و باید تا چند دقیقه دولا راه برم. یه سری بابت این مشکلم که دکتر رفتم گفتن مشکلی نداری و فیزیوتراپی نوشتند. واقعا به خاطر این دوتا موضوع نشستن روی زمین برام یه کابوس شده. لطفا راهنماییم کنید که من چمه و باید به چه متخصصی مراجعه کنم. به خصوص در مورد مشکل اول هیچ اطلاعی ندارم. در ضمن من بچه ندارم. ۳۲ سالمه. دوتا حاملگی پوچ داشتم در هفته ۷ سقط شدند.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
ممنون از اطلاعات كاملي كه داديد
درگيري استخوان كوكسيكس يا دنبالچه يا انتهاي استخوان خاجي اين علائمي را كه گفتيد بروز ميدهد، علت بييار گوناگون است، از زمين خوردن رو باسن گرفته تا ضعف عضلات كمر و ...
اما با توجه به اطلاعاتي كه در مورد بارداري هايتان داديد، مي توان ضعف عضلات كف لگن را يكي از اصلي ترين مسبب هاي دردتان تشخيص دهيم
درمان به صورت فيزيوتراپي بسيار مفيد است،
احتياطات لازم را داشته باش، روي سطح سخت ننشين و حتما از بالش حلقه اي طبي در نشستن هاي طولاني مدت استفاده كن
بايد شروع كنيد و عضلات كف لگن را تقويت كنيد، بهترين تمرين هم تمرين كگل است
فكر كن ميخواهي ادرار كني اما بايد مانع خروج ادرار شوي ، عضلات واژن و مقعدت را به داخل بكش و سفت كن، حواست باشه شكم، باين يا عضلات داخل ران نبايد سفت شوند.
انقباض كگل كاملا مخفي است و از بيرون ديده نمي شود، حركت را براي ٧ ثانيه نگه دار و روزانه ٥٠ تكرار انجام بده.