کوچیک بودن سینه همسر

سلام

اگر همسر به خانمش بگه سینه هات کوچیکه دوست ندارم ، زن چی جواب بده بهتره ؟

شرایط عمل سینه هم ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مطمئنا شنیدن این حرف میتونه در مواردی ضربه سنگینی به احساسات یک زن و اعتماد به نفسش وارد کنه، بهتره سما اول از همه با خودتون دوست و صادق باقی بمونید و بعد با طرف مقابلتون احساس خودتون رو از شنیدن این مطلب هر چیزی که هست در میان بگذارید، بعد هم دوستانه بگین که این مساله مطمئنا از روزهای اول کم و بیش در نظر شما آمده و شما خودخواسته تصمیم گرفتید، همچنین این مشکل راه حلی بجز عمل جراحی ندارد و با ورزش تنها کمی شاید به افزایش سایز کمک شود.فی الواقع در زندگی زناشویی انقدر مسائل مهم و تاثیرگذار مطرح است که سایز پستان در میان آنها اولویت بالایی حداقل ندارد، مگر آنکه اون مسائل اولیه هم مشکلاتی داشته باشند که در آن صورت سایز پستان معضل بزرگی در نظر فرد می آید.