ترشحات سفید و خمیری شکل در ناحیه تناسلی

با سلام و خسته نباشید خدمت پزشک محترم ببخشید ترشحات سفید رنگ و خمیری شکل و چرب و چسبنده  که قسمت بیر‌ون ناحیه تناسلی اطراف کلیتوریس و درزها و چین و چروکهای بیرون دستگاه تناسلی هستند آیا طبیعیه و مشکلی ندارد؟ این ترشحات با شستشو هم به راحتی پاک نمیشند، آیا ایرادی ندارد ؟ البته من در اینترنت خوندم که غدد سبابه در ناحیه تناسلی ،وجود دارند که  تولید چربی میکنند آیا این ترشحات سفید و چرب توسط همان غدد سبابه تولید میشوند ؟! (چون اگر کاملا تمیز هم کنیم باز مجدد تولید میشوند) آیا طبیعیه و اگر تمیز هم نشه و همیشه باشند، مشکلی پیش میاد ؟ ممنون میشم پاسخ سوال را بدهید با تشکر و سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 46 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این ترشحات مشکلی ندارند اگر علائمی مانند سوزش و یا خارش و یا ترشحات رنگی داشته باشید نیاز به پیگیری وبررسی وجود دارد موفق باشید