بی توجهی همسر در دوران نامزدی

سلام

من تازه نامزد کردم، نامزدم هم مکانیکی هست، هم تریلر داره. همش درگیر شغلش هست، واسش مهم نیست که دوران نامزدی یکم کنار هم باشیم، تفریح داشته باشیم منم متاسفانه بیکارم، از طرفی آه و ناله می‌کنه اوضاع مالیش خوب نیست. توجه نمیکنه که پول لازم دارم. خیلی از دستش ناراحتم چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل بیمار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

با ایشون به طور جدی صحبت کنید ،خواسته هاتون رو مطرح کنید و با توجه به جوابهای ایشون در مورد ادامه دادن نامزدیتون با یک مشاور ملاقات داشته باشید تا بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید.