می‌خوام حق طلاق حق، حضانت بچه و افزایش مهریه رو داشته باشم باید به وکیل مراجعه کنم یا دفتر خونه؟ و در ضمن چه نکاتی باید مورد توجه قرار بدم که از قانونی بودنش مطمئن بشم؟ و سوم وکالت بلاعزل ربطی به این موارد دارد یا خیر ؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با درود

👈🏻جهت حق طلاق و حضانت فرزند بايستی وكالت رسمی در دفترخانه اسناد رسمی توسط همسر شما به شما داده شود.

👈🏻افزايش مهريه با اين عنوان طبق قانون و بخشنامه اداره ثبت امكان پذير نميباشد، ميتوانيد تحت عناوين ديگر اقدام كنيد.

👈🏻برای انجام موضوعات فوق الزاميی به گرفتن وكيل نداريد ولی اصولا وكلا با ديد تخصصی به كليه جوانب موضوع دقت مينمايند و سپس راهكار را ارائه ميكنند، پس منطقی است از وكيل متخصص در امر فوق بهره ببريد.

👈🏻جهت اخذ حق طلاق حتما حتما وكلات بلاعزل دريافت نماييد.

با احترام