سلام وقت بخیر. من میخوام بدونم برنامه غذایی مقوی و کافی برای بچه 26 ماهه چه طوری باید باشه؟ تو هر وعده غذایی حدود چند قاشق سوپ خوری غذا باید بخوره؟ فاصله بین میان وعده و غذاش چقد باید باشه؟ من هنوز بهش شیر میدم چون حساسیت به لبنیات داره. شیر خشک رو با چه فاصله ای از غذا باید بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
 با توجه به کوچک بودن معده حجم کمتری می خورد بنابراین سه وعده غذای اصلی و دو میان وعده توصیه می شود و شیردهی 3تا4 بار در روز کافی است.
سعی کنید ابتدا غذا بخورد بعد شیر. چرا که اگر اول شیر بخورد سیر می شود و تمایلی به خوردن غذا ندارد.
اجبار نکنید و با تهدید و اصرار غذا ندهید و اجازه دهید خودش قاشق بگیرد و با نظارت شما غذا بخورد.