ارتباط شوهرم با خواهرم

سلام. خلاصه میگم که سرتون درد نیاد. من ۳ ساله که ازدواج کردم و یک دختر ۲ ساله دارم.

چند روز پیش شوهرم یه چیزی رو اعتراف کرد که روانم بهم ریخته.

چند شب پیش شوهرم بهم گفت که حدود دو ساله که با خواهرت (خواهرم ۴ سال از خودم کوچیکتره) ارتباط پیامکی و تلفنی دارم ولی ارتباط عاطفی نیست و صرفا به خاطر رفع مشکلاتی هست که براش پیش اومده بود. مثلا شوهرم گفت که برای خواهرت مزاحمت ایجاد شده بود که خواهرت بهم اعتماد کرد و من مشکلش رو حل کردم. یا مثلا خواهرت مسائل کامپیوتری رو از من می پرسید و من جواب میدادم و... و توی این رابطه همدیگه رو به اسم کوچیک صدا می زدند. چیزی که اصلااااا توی خانواده ما و همسرم مرسوم نیست و این خیلی منو اذیت میکنه...من خیلی منطقی باهاش برخورد کردم و گفتم اشکال نداره و من درک میکنم و رابطه خواهر برادری بوده... شوهرم توی حرفاش بهم گفت کخ خواهر بزرگترت هم از این جریان بو برده و منو تهدید کرده که اگه این ارتباط ادامه پیدا کنه من میدونم و تو... اونجا بود که فهمیدم شوهرم از ترس اینکه این قضیه رو از زبون یکی دیگه بشنوم اومده و اعتراف کرده وگرنه شاید حالا حالاها نمیگفت...وقتی ازش خواستم این رابطه رو تموم کنه شوهرم گفت نمیتونه یهویی تموم کنه و گفت خواهرت به من اعتماد کرده و ... بهش گفتم به این ارتباط عادت کردی؟ و در جواب گفت آره. برای مواقع بیکاری و...😔😔😔 و من ذره ذره آب میشدم از این حرفاش. بالاخره منفجر شدم و بهش گفتم که با این حرفات دلمو شکستی و... حالا مشکل من اینه که شوهرم اصلا تلاش نمیکنه که دل منو بدست بیاره و میگه توی این قضیه تو هم مقصر بودی که بداخلاقی میکردی باهام و..😢😢 دلم باشوهرم صاف نمیشه. هر وقت گوشی دستش میگیره غصه م میشه. باورم نمیشه که شوهر من این کار رو کرده... چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون كه ما را انتخاب كرديد

درک ميكنم تجربه ای دردناک است و كاملا با شما همدردی ميكنم ،شما برای ادامه زندگی نياز به آرامش بيشتری داريد تا بتوانيد تصميم  بهتری را بگيريد .آيا باز هم از داشتن رابطه با همسرتون لذت ميبريد يا خير فقط قرار در ظاهر شكل يک خانواده باشید. در عمل هر کسی برای خود زندگی میکند. آيا توانايی چشم پوشی از اتفاقات گذشته رو داريد ؟به خود فرصت بدهيد .با همسرخود بدون دعوا و توهين و تحقير حرف بزنيد و هر چه در دل داريد از ناراحتی ها ،مشكلات و دغدغه های ذهنی تان برايش بگوييد اينكه ناراحت و خشمگين هستيد حرف بزنيد و اجازه دهيد ايشون هم حرف بزنند. شايد واقعا مسئله ای نبوده و فقط قصد كمک داشتن ، برايشان توضيح دهيد كه اين رابطه بايد محدوديت هایی داشته باشد و در چهار چوب باشد .با خواهرخود نيز در يک زمان مناسب و در جو صميمی صحبت كنيد و در مورد رابطه اش با همسرتان سوال كنيد ،شايد خواهر شما متوجه كارهای خود نيست بهتر است برای خواهرتان توضيح دهيد و از نگرانی های خود در مورد اين رابطه بگوييد .

شاد وموفق باشيد 🙏🏻🌷