نحوه پیشنهاد بارداری به شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 86 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

زنی ۲۴ساله هستم قصد دارم در آینده خودم به همسرم پیشنهاد بارداری بدم

واقعا نیاز دارم مادر بشم نمیدونم چرا از بچگی علاقه خاصی به مادر شدن دارم با اینکه مهارت خاص فرزندپروری ندارم اما دلم آرومه که میتونم

سوالم اینه چجوری شروع کنم و چطور از همسرم بخوام که جبهه نگیره و روی منو زمین نندازه ؟

همسرم دانشجو هستن و بورسیه دانشگاه لوور

ولی شرایط زندگی اونجا نیاز به درآمد زیاد داره

برای همین کمی نگرانم که بگه نه و زوده و ...

فکر میکنم پیشنهاد بارداری از طرف خانم مهارت میخواد تا جواب منفی از همسرش نشنوه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

مساله مهم تر از پیشنهاد شما بررسی شرایط زندگیتون هست

در درجه اول ببینید الان زمان مناسبی برای اضافه شدن یک عضو به خانواده شما هست یا نه

 بهتر هست شرایط همسرتون رو هم در نظر بگیرید و ببینید نظر ایشون در مورد آینده چی هست

با پرسیدن برنامه ایشون و بحث در مورد زندگیتون فکر میکنم بتونید از لابلای حرف هاشون متوجه بشید که خودشان هم به این موضوع فکر میکنند یا خیر

تجربه شما

سلام ممنون از راهنماییتون

بله خداروشکر شرایط لازم رو داریم البته تا زمانی که ایران هستیم.

همسرم بورسیه کشور فرانسه شدن و ۴ سال طول میکشه تا درسشون تموم بشه اونجا بنظرم شرایط سخت تر میشه.

دلم میخواد ماههای بیش‌تر بارداری رو ایران بگذرونم و بازهم برای زایمان به ایران برگردم اما استرس دارم همسرم قبول نکنه چون الویت با درسشونه