مخارج دوران نامزدی

سلام

من نامزدم شغلش آزاد هست

گاراژ مکانیکی داره و تریلر چند ماهی هست راه افتاده، از طرفی بابت ساختن خانه و خرید همین تریلر مبلغی بدهکار هست ۱۵میلیون

به من میگه درکش کنم و صرفه جویی کنم

ولی ایشون درک نمیکنن که منم به هر حال احتیاج دارم ماهانه مبلغی پول لازم دارم و نمیتونم برای هرچیزی از بابام پول بگیرم.

چجوری این موضوع رو مطرح کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

با عنوان کردن اینکه ایشون رو درک میکنید شروع کنید و درخواستتون رو کاملا واضح با ایشون مطرح کنید

البته بعضی ها رسمشان بر این هست که مخارج تا قبل از رفتن به خانه همسر با پدر هست،راجع به این موضوع با هم صحبت کنید