سلام خسته نباشید من به مدت هشت ماهه که دارم داروی سیتالوپرام، هالوپریدول، الپرازولام استفاده میکنم  بخاطر استرس ترس شدید و وسواس فکری زیادی که داشتم اما دلم نمیخواد خیلی وابسته دارو بشم . سه روز بود که هالوپریدول نیم. و سیتالوپرام 20 رو قطع کرده بودم سرگیجه ، سردرد، حالت تهوع داشتم  بعد توی نت خوندم که یکی از عوارض قطع هالوپریدول آریتمی قلبی یا مرگ ناگهانی هست آیا واقعا درسته ؟ خیلی میترسم چیکار کنم 28 سالمه دوتا هم بچه کوچیک دارم تو رو خدا منو راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.هیچگاه داروهای اعصاب رابه طور ناگهانی قطع نکنید بلکه اگر تمایل به مصرف ندارید بامشورت پزشک و طبق دستورایشان و به صورت تدریجی قطع نمایید.

این علایم که شما پیدا کردید بیشتر مربوط به قطع سیتالوپرام است و نیم میلی گرم هالوپریدول قطع کردنش علامت برجسته ای نخواهد داشت.