درمان دورنگ بودن پوست بدن

سلام من پوستم از بچگی سفید بود خیلی توی آفتاب و کنار دریا بودم و پوستم هرسری سوخت و پوسته پوست شد. حالا  تو این سن مثل کسایی که وزن کم میکنن پوستشون رگه رگه میشه اونجوری شده راه درمانی هست که دوباره پوستم سفید شه؟ یا حداقل از دو رنگی دربیاد؟ خطای سفید و گندمی شده😑

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. باید از نزدیک توسط متخصص پوست، معاینه و مورد بررسی قرار گرفته شود.