سلام. من الان‌ هفته ۴ بارداریمه و یک ماهه پیش آزمایش توکسوپلاسما دادم چون‌ توی خونه گربه دارم ، اونجا هنوز بارداریم مشخص نبود و دکتر زنان گفت تیترش بالاست برو پیش متخصص عفونی و ایشون گفتن قبلا این عفونت داخل بدنت بوده ولی الان رفته و ایمن شدی، و‌ نگفتن که چه زمانی از رفع عفونت گذشته، حالا مشکلی در بارداری من به وجود میاره؟ و آیا باید دور از گربه هام باشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
رعایت موارد بهداشتی و دور بودن از حیوانات خانگی توصیه میشود .من تیتر آزمایشات و نتایج آزمایشگاه را ندیدم و نمیتوانم توصیه خاصی بکنم.اگر ایمن شدید اقدام خاصی لازم نیست.روز خوش