عفونت لگن و پلی کیستیک

سلام خسته نباشید

من 10 ماه که ازدواج کردم، همیشه پریود منظمی داشتم اما پریودم عقب افتاد رفتم دکتر و سونوگرافی معلوم شد که pco دارم ولی هیچ دارویی مصرف نکردم. یکی دو هفته پیش چنان درد بدی گرفتم که حتی نمیتونستم بلند بشم همسرم سریعا من رو دکتر برد رفتم سونوگرافی توی برگه نوشته بود که مایع آزاد لگنی قابل توجهی مشاهده میشود! و ننوشته بود که pco دارم و فقط نوشته بود که تو یکی از تخمدانهام کیست دارم در حالی که توی سونوگرافی قبلی که 4 ماه قبل انجام داده بودم مایع آزاد لگن نداشتم و هردو تخمدانم کیست داشت

سوال من این هست ک آیا pco میتونه برطرف بشه ؟ و اینکه ما توی رابطه کاملا به تمیزی اهمیت میدیم و از کاندوم و ... استفاده میکنیم پس چرا من عفونت گرفتم؟ دکتر برام ویتامین ای، دو ورق قرص دیان ، کپسول داکسی سایکلین ۱۰۰ و میترونیدازول ۲۵۰ و کرم واژینال تریپل سولفا تجویز کرد و گفت بعد دوماه باز برم پیشش، نظر شما چیه. اینم بگم که من نه سوزش دارم نه خارش توی دوتا رابطه آخری فقط احساس درد کردم و ترشحاتم هم زیاد نیست

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زايمان

با سلام

سندروم تخمدان پلى كيستيک فقط با سونوگرافى تشخيص داده نمى شود

اگر شما پريودهاى منظم داريد،موهاى زايد زير چانه يا نواحى ديگر بدن نداريد،جوش هاى صورت ، و هيچ علامتی دال بر افزايش هورمونهاى مردانه نداريدفقط ظاهر تخمدان شما در سونوگرافى مشكلى ايجاد نمى كند.

رعايت بهداشت لازم است ولى اگر ترشحات واژن داريد يا پزشک در معاينه متوجه عفونت واژينال شده بايد داروهاى فوق را استفاده نماييد

اگر چنانچه ٦ماه اقدام به باردارى نموديد و باردارى رخ نداد جهت انجام بررسى هاى لازم مراجعه نماييد