ناراحتی از محبت همسرم به خانوادم

سلام. شوهرم همش قربون صدقه مامان و خواهرهام میره به قدری عصبی میشم که حد نداره هرچی هم بهش میگم ناراحت میشم که نگه اونم میگه میخواد اذیتم کنه ولی من جدا چه به شوخی و چه به واقعیت ناراحت میشم . چیکار کنم دیگه نگه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز مگر این قربون صدقه رفتن ها چه مشکلاتی ایجاد می کند ؟
خوب خانواده شما را دوست دارد و احتمال زیاد همسر شما زبانی است و تمام آن دوست داشتن و محبتشون را زبانی می گوید . آیا شما حسادت دارید نسبت به این محبت کردن ؟ حتما این ناراحتی خود را پیگیری کنید و ببینید چرا باید ناراحت شوید . چون این یک علتی دارد .
موفق باشید .