سلام. یادمه چند وقت پیش یه مدت افسرگی گرفتم یکی از علایم افسردگیم هم تاری چشم و منگی سرم بود. یعنی کلا همه جا رو تار میدیدم و انگار یه هاله ای جلوی چشامو گرفته بود دکتر که رفتم بهم کلردیازپوکساید و سرترالین داد خوب بود برام و خوب شدم و اون تاری هم کامل از بین رفت. الان دوباره واسه یه موضوعی افسردگی گرفتم همون حالت رو دارم یعنی تاری چشم و منگی و گیجی سر.. علتش به خاطر چیه بعضی ها میگن به خاطر کم شدن سرترالین توی مغز هست. میشه بگین علتش چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.تاری دید درهیچ کتابی به عنوان علامت افسردگی ذکرنشده است وبه نظرم منظورشما ضعف وبیحالی است که درافسردگی دیده میشود.
علت افسردگی کمبود سروتونین است که داروی سرترالین سطح سروتونین رابالا میبرد.