اقدام به بارداری و ویتاگنوس

سلام من این ماه از روز دوم پریود تا روز دوازدهم قطره ویتاگنوس استفاده کردم این ماه دکتر دوفاستون بهم دادن که از روز شانزده پریود بخورم اگه امروز که روز دوازده هست ویتاگنوس رو قطع کنم مشکلی ایجاد نمیکنه توی استفاده از قرص دوفاستون آخه  تازه فهمیدم این دوتا با هم تداخل دارویی دارند.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مشکلی ندارد می توانید قرص دوفاستون را از روز شانزده سیکل قاعدگی شروع به مصرف کنید این قرص باعث منظم شدن پریودی شما می شود موفق باشید.