طریقه مصرف شیاف پروژسترون

432 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من بخاطر لکه بینی در هفته 11 بارداری رفتم دکتر بهم شیاف پروژسترون خارجی داد ازش نپرسیدم مقعدی یا واژن استفاده کنم اگه میشه راهنمایی کنیدکدوم بهتره درضمن من به شدت دچار یبوست بارداری شدم ممنون اگه جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز طریقه مصرف آن فرقی ندارد به هر شکلی که راحت هستید می توانید از شیاف پروژسترون استفاده کنید اما این نکته را در نظر بگیرید که شیاف پروژسترون یبوست را تشدید می کند بهتر است به پزشک معالج خود اطلاع دهید تا در صورت نداشتن لکه بینی شیاف پروژسترون شما را قطع نماید موفق باشید.

تجربه شما

سلام من کپسول پروژسترون 200 گرفتم روی بسته نوشته خوراکی و واژینال. حتی خود داروخانه هم گفت وقتی زنگ مطب زدم اطلاعی از خوردن اون نداشت... و گفت روزی دوبار شب و صبح بذار... الان من می تونم شب و صبح بخورم؟

@کبوترحرم71

سلام دوست عزیز طبق دستور پزشک معالج خود از دارو استفاده کنید اگر واژینال برای شما تجویز شده به همان شکل طبق دستور پزشک معالج خود استفاده کنید موفق باشید.