آبله مرغان در كودک 11 ماهه

سلام خسته نباشيد من يه دختر ١١ماهه دارم خودم ٣ روز آبله مرغان گرفتم و دكتر عمومی گفت كه اشكالی نداره كه به بچه شير بدی با اين حال خيلی مترسم چيكار كنم توروخدا كمک كنيد. در ضمن دخترم  ٣روز بستری بود به خاطر تب شديد و اسهال و استفراغ درست قبل از اينكه من آبله بگيرم و بعد از مرخص كردنش از بيمارستان كل بدنش زد بيرون يه حالتی مثل كهير

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیردهی ایرادی ندارد البته تا زمانی که ضایعات پوستی شما خشک نشده ، کودک تماس مستقیم با ضایعات پوستی نداشته باشد. با توجه به ضایعات پوستی کودک توسط متخصص کودکان معاینه شود.