سلام. یک پسر چهار ساله و یک دختر سه ساله دارم که پسرم به شدت عاشق سوئیچ ماشین باباش هست وقتی که باباش از سر کار میاد خونه زود میدوه و قبل از سلام یا حرفی میگه سوئیچ رو بده و هر جایی که میریم میگه سوئیچ رو بدید من و من میترسم گم بشه یا از دستش بگیرن یک مدت به شوهرم گفتم پافشاری کن و هر چقدر هم خواست بهش نده تا کم کم فراموش کنه ولی نمیشه وقتی ما خوابیم یا حواسمون نیست یواشکی بر میداره و میره بیرون حتی تنبیه میشه دعوا میکنیم هر کار میکنم این کارشو ترک نمیکنه پدرشم میگه من هر روز وقت خونه اومدن نمیتونم بچه رو گریه بدم حالا نمیدونم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام وقت بخير.

فكر ميكنم پسر شما با اين كار به قدری از شما توجه ديده باشه

كه اين كار رو ميكنه اين توجه و لذت توجه بيشتر بشه

شما به قدری در ابتدا اين كار كودک خودتون بولد و بزرگ كرديد

مثلا تو همه جمع ها مطرح كرديد پسر ما از الان عشق ماشين داره خيلی ماشين باز ميشه فقط به فكر ماشينه

اين صحبت ها برای كودک شما خوشايند بوده

با صحبت و تشويق به كودک خود ياد بدهيد سوئيچ اسباب بازی نيست نبايد به اون دست بزنه

هر وقت سوئيچ خواست اونو به كار ديگه ای مشغول كنيد تا فراموش كنه

سوئيچ به هيچ عنوان در معرض ديد كودک قرار ندهيد

به گريه و پافشاری كودک توجه نكنيد زود كوتاه نياييد كه بيا اين سوئيچ.

بهش بگيد اگر هر پنج دفعه ای كه بيرون ميريم يا پدرش مياد به خاطر سوئيچ گريه نكنه جائزه داره

اجازه بديد اين دفعات خودش مثلا با زدن ستاره كنار عكسش مشخص كنه.

اگه باز پافشاری كرد بگيد اگه دوباره اين كار بكنه حق رفتن به پارک يا بازی با هرچيزی كه مورد علاقه اش است را ندارد

اين تشويق ها و تنبيه ها رو جدی بگيريد و انجام بديد.