سلام من بعد از زایمان اضافه وزن پیدا کردم وقتی غذام رو کم میکنم مخصوصا برنج رو، دچار ریزش مو میشم با اینکه هر شب قرص ویتامین B6 و B12 رو هم میخورم و ۲ تا هم قرص فرفولیک ولی باز هم دچار ریزش مو میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب

رژیم شما براساس الگوی درست خوردن بنا نشده است . متخصصین تغذیه حدود 10 سال تحصیل علم می کنند که رژیمهای صحیح را به بیماران ارایه دهند بنابراین خیلی ساده انگارانه است که فردی سرخود با کم کردن برنج قصد کاهش وزن بنماید. مشکل اصلی رژیم شما عدم تعادل و هارمونی غذا خوردن است.