توانایی کودک یازده ماهه چیست؟

دختر یازده ماهه من تقلید نمیکنه بای بای هم نمیکنه. مامان و بابا هم نمیگه. مشکلی وجود دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام. بابای کردن و دس دسی کردن از فعالیت هایی است که فرزند شما نهایتا باید تا یک الی دو ماه دیگر انجام دهد. بیان چند کلمه کوتاه مثل ماما و بابا هم از رشد این مرحله است که به نظر میرسد فرزند شما تاخیر رشدی دارد؛ اما ارجحیت تشخیص با درمانگری است که معاینه بالینی دارد. اگر کودک شما تا یک ماه دیگر پیشرفتی در گفتار و الگوهای حرکتی نداشت، حتما به یک کاردرمانگر حیطه جسمی برای ارزیابی دقیق مراجعه کنید. در صورت تاخیر رشدی فرزند دلبندتون، هرچه سریعتر روند توانبخشی رو شروع کنید، نتیجه بهتر و سریعتری می گیرید. موفق باشید