حکم نماز با لکه بینی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 157 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید من دارو خوردم برای اینکه پریود بشم الان یه روزهایی کمی لک میشم بعد قطع میشه حالا موندم با نمازم چیکار کنم؟ وقتهایی که لکه دارم نماز نمیخونم ولی بقیه ش رو میخونم الان تکلیف نماز من چی میشه؟ لطفا سریع پاسخ بدهید

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام . لکه بینی شما یا قلیله است ، یا متوسطه است یا کسیره . اگر قلیله است فقط  تطهیر کنید نماز بخونید . اگر متوسط است هر روز صبح یک غسل استحاظه و تطهیر کنید و نماز بخونید . اگر کسیره است صبح یک غسل برای نماز صبح دارید و یک غسل برای نماز ظهر و مغرب و عشا که اینها رو پشت سر هم می خونید فقط  واجبات نماز رو انجام بدید .

به رساله مرجع تقلید تون هم مراجعه کنید .

تجربه شما

کثیره و استحاضه درست است.