کوچک بودن سایز سینه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 172 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.

پونزده سالمه و قدم ۱۷۰ وزنم ۵۶ سینه هام به نسبت همسن هام خیلی کوچیکه و من نگرانم که رشدش کلا متوقف شده باشه. چی کار کنم؟ راه حل طبیعی داره که درست شه؟

روم نمیشه از مامانم بپرسم.

خواهشا کمکم کنید. قرص و دارو پیشنهاد ندین فقط. چون خودم که نمیتونم بخرم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام. دوست عزیز راهکار تغذیه ای موثر برای افزایش حجم فقط در یک ناحیه از بدن وجود ندارد. باید با افزایش کالری وزن اضافه کرده و تمرینات ورزشی مناسب روی عضله سینه داشته باشید.

تجربه شما

سلام. ببخشید میشه اون راهکار تغذیه ای رو بفرمایید؟ چون منم لاغرم و چاق نمیشم