استخوان درد در هفته 19 بارداری

 با سلام. ۱۹ سال سن دارم و باردار هستم هفته ۱۹ بارداری رو گذروندم...از اول بارداریم تا الان فقط قرص فولیک اسید مصرف کردم و ویتامین پریناتال...دکترم کلسیم و چیزاهای دیگه بهم نداده...خیلی استخون درد و پا درد دارم... زانوهام به شدت درد گرفته جوری که نمیتونم راه برم علتش چی میتونه باشه؟ چیکار کنم درد پام و استخوان دردم خوب بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است مصرف لبنیات را در رژیم غذایی خود افزایش داده و تحت نظر پزشک قرص کلسیم ویتامینD مصرف کنید موفق باشید.