سلام. من 26 سالمه و پنح ماهه اقدام به بارداری کردم و نشده. دکتر رفتم و گفت خیلی زود به پزشک مراجعه کردم و طبیعیه فقط واسم قرص آهن خارجی نوشت و گفت چیزی دیگه ای نیست. دوره هامم منظم بودن و شوهرم تا حالا عمل و مشکلی نداشته. دفعه پیش قبل پریود شدن یه روز لکه بینی داشتم که اولین بار بود اتفاق افتاد. الان قرص آهن مصرف میکنم و ویتامین دی. روزی یک ساعتم پیاده روی دارم. امکان بارداری واسه من این ماه وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

هر ماه ده درصد فرصت بارداری دارید و اگر بعد از یک سال اقدام کردن نتیجه نگرفتید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. مصرف اسید فولیک را فراموش نکنید و استرس نداشته باشید تا بهتر نتیجه بگیرید. روز خوش