سرفه کودک سه ساله

پسر سه ساله ام شبها سرفه میکند. دکتر شربت بروسبان و کتوتیفن داده ولی تاثیری نداشته.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
پزشک با توجه به نوع سرفه دارو تجویز می کند. در صورتی که ماهیت سرفه تغییر کند مثلا سرفه ها خلط دار شوند یا برعکس و یا با استفاده کامل دارو بهبودی حاصل نشود ،جهت نیاز به تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید.
با استفاده از دستگاه بخور هوای اطراف را مربوط سازید. خشکی هوا خود محرک ایجاد یا تشدید سرفه است. مایعات گرم بیشتر بنوشد.